Boldog Új Évet kíván a BAR-NUL Csapata!

2023 – fordulópont a BAR-NUL fejlődésében

A 2023-as év lezárultával a BAR-NUL Kft. jelentős eredményeket ért el a fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai területeken. A vállalat kiemelkedő fejlődést mutatott, amelynek eredményeként a régió egyik vezető szolgáltatójává váltunk.

Fontos mérföldkövek 2023-ban
1) A vállalat új Kamionmosót és Autókozmetikát nyitott, amelyek jelentős hozzáadott értéket képviselnek szolgáltatásainkban.
2) A BAR-NUL Logisztikai Központ irodái és szolgáltatásai egy új, korszerű helyszínre költöztek (2890 Tata, Schneer István út 2.), amely jobban megfelel a vállalat növekvő igényeinek.
3) Járműparkunk bővült hat új Mercedes nyerges vontatóval, ezzel járműparkunk meghaladja az 50 járművet, ami megerősíti piaci pozíciónkat a fuvarozás területén.
4) A társadalmi felelősségvállalás keretében a BAR-NUL munkatársai 1 millió forintot gyűjtöttek össze Tomika gyógykezelésére.

2024: a Lehetőségek Éve
A BAR-NUL Kft. elkötelezett amellett, hogy 2024-ben tovább bővítse szolgáltatásait, megőrizve a megszokott, magas minőségi szintet. Köszönjük ügyfeleink és partnereink bizalmát és támogatását ebben a dinamikus évben, és várjuk a következő év újabb sikereit!