Nemzetközi és belföldi logisztikai
szolgáltatások több, mint 30 éve!

Fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatások szakértője

Vállalkozásunk Európában minőségi és megbízható fuvarozási szolgáltatást nyújt. Számíthat ránk akkor is, ha áruját Európán kívüli  területre vagy területről szükséges szállítani.
Várjuk megkeresését, kattintson a Kapcsolat gombra! 

Fuvarozás

Szakértő csapatunk minden egyes belföldi és nemzetközi fuvarnál a legmagasabb szintű szakmai hozzáállást biztosítja, garantálva az áruk biztonságos és határidőre történő szállítását. Veszélyes áru szállítását is vállaljuk.

Szállítmányozás

Egyedi szállítmányozási megoldásainkkal a legkülönbözőbb igényeket is kielégítjük, hatékony és biztonságos szállítást biztosítunk nemzetközi viszonylatban. Veszélyes áru szálíltását is vállaljuk.

Kamionmosó

Gyors és hatékony szolgáltatásunkkal nem csak a kamionok külső tisztaságára, hanem a felhasznált környezetkímélő tisztítószerek használatával a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Autókozmetika

Professzionális autókozmetikai szolgáltatásunkkal a járművek külső és belső tisztítását és ápolását is vállaljuk.

Műhely

Saját gépjárműparkunkat mindig megbízható műszaki állapotban tartjuk, szakértő kollégáink sokrétű karbantartási és javítási feladatokat látnak el.

Raktározás/logisztika

Szakértő raktárlogisztikai csapatunk gondoskodik az áruk biztonságos raktározásáról, a hatékony komissiózásról és a pontos kiszállításról.

Üzemanyag és AdBlue kút

Megnövelt rugalmasságot és a díjazásunkban számottevő költséghatékonyságot jelent a saját Üzemanyag és AdBlue kút.

Logisztikai szolgáltatások felsőfokon

Az Ön szállítmányozási és fuvarozási partnere

A BAR-NUL garancia arra, hogy az Ön megbízásai pontosan és megbízhatóan teljesülnek.

A BAR-NUL biztosíték a hosszútávú, személyes kapcsolatokra, és a Megbízóinkkal való összhangra, a szállítmányozási feladatok rugalmas és hatékony megoldására.

A BAR-NUL egyet jelent a környezettudatossággal. Gépjárműparkunk folyamatosan megújul, és sofőreinket minden évben Ecodriving képzésben részesítjük.

A BAR-NUL csapat

Mi nem pusztán a feladatok sikeres végrehajtására figyelünk, hanem a pozitív és inspiráló munkahelyi légkör megteremtése is fontos számunkra.

0 +
Futott km
0 kg+
Fuvarozott raksúly tonna

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van? Hívjon minket!

Bar-Nul Fuvarozó és Szolgáltató Kft.