Segítsünk együtt! Tomika története

Most nem üzleti sikerekről vagy új szolgáltatásról szeretnénk beszámolni, hanem egy sokkal fontosabb ügyről, amelyet szívünkön viselünk. Galó Tomika, egy bátor kis harcos, aki az SMA (gerincvelői izomsorvadás) nevű betegséggel küzd, most mindannyiunk segítségére szorul.

Tomika és családja jelenleg forrásokat gyűjt az ő gyógyulásához, és mi, a BAR-NUL Kft. minden munkatársa egy csapatként úgy döntöttünk, hogy támogatjuk őket ebben a harcban. Cégen belül elindítottunk egy adománygyűjtést, ahol minden kollégánk hozzájárulhat, hogy összegyűjtsünk egy összeget, amit teljes szívvel és reménnyel fogunk átadni Tomika szüleinek.

Nem csak a pénzügyi támogatás fontos, de a közösségi összefogás, a szeretet és a remény átadása is, amely erőt adhat Tomikának és a családjának e nehéz időszakban.

Kérünk mindenkit, aki csak tud és szeretne, csatlakozzon hozzánk, legyen része ennek a gyűjtésnek! Minden kicsi hozzájárulás és jó szándék számít!

Ha Ön szeretne közvetlenül is segíteni, látogass el a család gyűjtési oldalára (https://egyuttgalotomikaert.hu ), ahol közvetlenül is támogathatja őket.

Köszönjük, hogy velünk tart Ön is ebben a küzdelemben! 💙